Storing op hostingserver Ams116
Incident Report for XXL Hosting & Cloud Provider
Resolved
De server is iets voor 10:00 uur weer online gekomen, waarmee de storing is opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en voor het feit dat deze downtime langer was dan gebruikelijk. We wilden perse logmateriaal veilig stellen, zodat we de oorzaak van deze storing kunnen achterhalen en maatregelen kunnen nemen om dergelijke issues in de toekomst te voorkomen. Dit logmateriaal zullen we nu samen met onze leveranciers gaan analyseren.

E-mail die tijdens de storing is binnengekomen zal zo met vertraging alsnog worden afgeleverd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Posted Jul 28, 2022 - 10:21 CEST
Update
We zijn nog bezig met deze storing. De verwachting is dat de server rond 10:00 uur weer online is, maar deze tijd kan nog iets wijzigen (vroeger of later). We houden je via deze pagina op de hoogte.
Posted Jul 28, 2022 - 08:10 CEST
Identified
Momenteel heeft hostingserver Ams116 last van een storing, waardoor websites en e-mail op deze server tijdelijk niet werken. We laten de server nog even offline om bewijsmateriaal te verzamelen, zodat we een uitgebreide analyze kunnen doen waarom deze server down ging en we deze storingen in de toekomst kunnen voorkomen.

Binnenkomende e-mail wordt vastgehouden en na de storing alsnog afgeleverd.

We houden je op de hoogte over de voortgang. Onze excuses voor het ongemak.
Posted Jul 28, 2022 - 06:25 CEST
This incident affected: XXL Hosting: webhosting & e-mail (ams116.yourwebhoster.com - 109.71.54.46).